Wij geloven in de kracht van verenigde consumenten.

Met onze groepsaankopen bundelen we de inkoopkracht van velen. Dat levert voordeel op voor zowel consumenten als leveranciers.

Samen gemakkelijk besparen

iChoosr maakt het mensen graag gemakkelijk. Wij verzekeren de deelnemers aan onze groepsaankopen van een goed aanbod tegen een scherpe prijs. Bovendien nemen we onze deelnemers het tijdrovende uitzoekwerk uit handen. iChoosr informeert haar deelnemers helder en objectief over het aanbod, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen maken.

“Ons doel is consumenten te helpen om gemakkelijk te profiteren van het ‘voordeel van veel’. Het geeft veel energie om iedere dag samen met collega’s te streven naar het beste resultaat voor onze deelnemers.”

Cas Bijlholt,  Mede-oprichter

“iChoosr benut de mogelijkheden van het internet door groepsaankopen te organiseren. Het is mooi om te zien hoe ons model in de praktijk voor alle betrokkenen een flink voordeel oplevert.”

Michiel Drabbe, Mede-oprichter

Feiten en cijfers over iChoosr

5

iChoosr organiseert groepsaankopen in 5 landen.

110

Er werken 110 mensen bij iChoosr.

2008

iChoosr werd opgericht in 2008.

215

iChoosr heeft meer dan 215 veilingen georganiseerd.

2600000

Meer dan 2,6 miljoen mensen accepteerden een aanbod via iChoosr.

765000000

In totaal hebben onze deelnemers ruim 765 miljoen euro bespaard.

Waarom waarderen deelnemers onze projecten?

  • Onafhankelijk - Wij zijn onafhankelijk van leveranciers. De leveranciers die u een aanbod doen, hebben de veiling gewonnen door het scherpste bod uit te brengen.
  • Onafhankelijke onderzoeksbureaus - Wij werken samen met onafhankelijke onderzoeksbureaus die de kwaliteit van de geleverde producten controleren.
  • Veilingmodel - Het veilingmodel van iChoosr verzekert deelnemers van een scherpe prijs.
  • Vrijblijvend deelnemen - Deelname aan een groepsaankoop is vrijblijvend. Een deelnemer beslist na de veiling of hij gebruik wil maken van het aanbod.
  • Heldere informatie - Van de inschrijving tot en met de afwikkeling biedt iChoosr helderen en objectieve informatie.
  • Zorgeloze overstap - Gedurende het hele traject ‘ontzorgen’ we onze deelnemers. iChoosr neemt het werk uit handen en helpt bij een zorgeloze overstap.

Ons Team

Met 110 medewerkers in 6 landen werken we iedere dag samen om het beste resultaat neer te zetten.

Onze partners

iChoosr heeft langdurige, professionele en eerlijke relaties opgebouwd met zowel leveranciers als consumentenorganisaties. Zo werken we in Nederland samen met Vereniging Eigen Huis, gemeenten en woningcorporaties. Bent u geïnteresseerd in wat we kunnen betekenen voor uw achterban, neemt u dan contact met ons op.

Wij werken onder andere samen met: