Wilt u meedoen als leverancier?

Een groepsaankoop biedt een unieke kans voor leveranciers om een grote groep potentiële klanten een scherp aanbod te doen. Bent u een geïnteresseerde zonnepanelen- of energieleverancier, meld u dan nu bij ons aan via de links onderaan de pagina.

Voordeel voor leveranciers

Als leverancier behaalt u logistiek en administratief voordeel doordat u een groot aantal klanten tegelijk kunt bedienen. Bovendien bespaart u op uw marketing- en sales kosten. Dat maakt het aanbod aantrekkelijker voor de klant, terwijl u hetzelfde voordeel blijft behalen.

Hoe werkt een groepsaankoop voor leveranciers?

1. Kwalificatie

Voorafgaand aan een groepsaankoop meldt u zich als leverancier aan bij iChoosr. iChoosr kwalificeert de capaciteit van leveranciers om een groepsaankoop in goede banen te leiden.

2. Inschrijving deelnemers en veiling

Geïnteresseerde consumenten schrijven zich vrijblijvend in als deelnemer aan de groepsaankoop tijdens een inschrijffase van enkele weken. Hierna organiseert iChoosr een online veiling. Op de veilingdag bieden u en andere gekwalificeerde leveranciers om een aanbod te mogen doen aan alle deelnemers. De leverancier die het scherpste bod uitbrengt, wint de veiling.

3. Aanbod voorbereiden en versturen

Nadat het bod door iChoosr is gevalideerd, bereidt de winnende leverancier het aanbod voor. Met de leverancier worden afspraken gemaakt over de communicatie, planning en de uitvoering van het project. iChoosr stuurt vervolgens per e-mail een persoonlijk aanbod naar iedere deelnemer. Zodra een deelnemer het aanbod accepteert, draagt iChoosr alle klantgegevens over aan de leverancier. De leverancier ontvangt dus geen leads, maar klanten.

4. Afwikkeling van de groepsaankoop

iChoosr blijft betrokken bij de verdere afwikkeling en controleert de kwaliteit van de geboden service. Bovendien staan we klaar om u als leverancier in het gehele traject zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen met de winnende leverancier informeert iChoosr de deelnemers en begeleidt ze bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Tevredenheid van de deelnemers staat voorop!