De kracht van groepsaankopen

Groepskorting is een bekend begrip. Ga je samen naar het museum, of koop je met meerdere mensen een treinticket, dan betaal je minder per persoon. Met dit uitgangspunt verzamelt iChoosr mensen die interesse hebben in korting op zonnepanelen of hun energiecontract.

Gemakkelijk en vrijblijvend

U schrijft zich eenvoudig en vrijblijvend online in samen met andere geïnteresseerden. Zo ontstaat vanzelf een grote groep, waar iChoosr een veiling voor organiseert. Na de veiling beslist u of u ingaat op het aanbod van de winnende leverancier. iChoosr regelt verder alles voor u.

De groepsaankoop in vijf stappen

Stap 1

Inschrijven

U neemt gratis en vrijblijvend deel aan een groepsaankoop. Via een formulier op de actiepagina (www.SamenZonneEnergie.nl of www.CollectieveInkoopEnergie.nl) schrijft u zich eenvoudig in. We verzamelen voor iedere groepsaankoop zo veel mogelijk deelnemers. Met een grote groep sta je namelijk sterk om een scherp geprijsd en goed aanbod te krijgen.

Stap 2

Veiling

iChoosr organiseert een veiling voor de deelnemers aan de groepsaankoop. Gekwalificeerde leveranciers brengen hun beste bod uit. De partij die de scherpste prijs biedt, wint de veiling.

Stap 3

Persoonlijk aanbod

U ontvangt vervolgens een aanbod op maat van de winnende leverancier. iChoosr stuurt u deze per e-mail toe. Het is belangrijk dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Daarom informeren wij u uitgebreid over dit aanbod. Onze helpdesk staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch, per e-mail of per chat.

Stap 4

U beslist

U beslist of u het aanbod accepteert of afwijst. Dit kan met één klik van de muis in uw online aanbod. Accepteert u het aanbod, dan sturen wij uw contactgegevens door naar de winnende leverancier. Als u beslist om het aanbod af te wijzen dan annuleren wij kosteloos uw deelname aan de groepsaankoop.

Stap 5

Afwikkeling

iChoosr blijft bereikbaar tijdens de verdere afwikkeling en controleert of de leverancier zijn werk goed doet. iChoosr is tijdens het gehele proces bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen.

Kwalificatie van leverancier

Een leverancier die een veiling wint, moet in korte tijd een grote groep klanten bedienen. Daarom onderzoekt iChoosr vooraf de ervaring, stabiliteit en capaciteit van de leveranciers. Alleen leveranciers die aan alle eisen voldoen, kunnen meebieden tijdens de veiling.

Productkwaliteit en voorwaarden

iChoosr stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en de koopvoorwaarden. Daarom vraagt iChoosr onafhankelijke onderzoeksbureaus om producten, procedures en garantiebeleid van de aanbieders te controleren. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief goed product.

Aan welke groepsaankopen kunt u deelnemen?

Groepsaankoop Zonnepanelen

Samen met 85 gemeenten en Vereniging Eigen Huis.

Groepsaankoop Energie

Samen met onder meer Vereniging Eigen Huis organiseert iChoosr al 6 jaar groepsaankopen energie.