Groepsaankoop Zonnepanelen

Via één van onze groepsaankopen zonnepanelen bespaart u al gauw duizend euro op de aanschaf van een zonnepanelensysteem. Meer dan 56 duizend huishoudens hebben al geprofiteerd van een voordelig aanbod. En kwaliteit staat altijd voorop.

Aan welke groepsaankopen kunt u meedoen?

iChoosr organiseert groepsaankopen voor zonnepanelen in Nederland in samenwerking met Vereniging Eigen Huis. Wilt u ook meedoen aan een groepsaankoop? Kijk dan eens op de website van Vereniging Eigen Huis voor meer informatie en schrijf u direct vrijblijvend in.

Goed voor het milieu en de portemonnee

Met zonnepanelen wekt u zelf groene stroom op. Daarmee draagt u bij aan een duurzame toekomst. Bovendien kunt u met zonnepanelen veel besparen op uw energierekening.

Maar er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een zonnepanelensysteem. Daarom neemt iChoosr u via groepsaankopen graag werk uit handen.

Bereken hoe interessant zonnepanelen in uw situatie zijn. Hoe snel heeft u uw investering terugverdiend?

Gemakkelijk een scherp aanbod

U schrijft zich vrijblijvend in voor een groepsaankoop via een online formulier. iChoosr organiseert een veiling onder zonnepanelenleveranciers. U ontvangt het beste aanbod van de winnende leverancier. Vervolgens beslist u of u het aanbod accepteert.

iChoosr neemt u gedurende het hele proces van de groepsaankoop zoveel mogelijk werk uit handen. Onze website biedt objectieve en heldere informatie. De helpdesk van iChoosr staat van begin tot eind voor u klaar!

Kwaliteit staat voorop

iChoosr stelt hoge eisen aan de leveranciers die willen meebieden tijdens de veiling. Ook laat iChoosr de aangeboden producten en werkzaamheden controleren door onafhankelijke partijen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs.

Resultaten van onze groepsaankopen zonnepanelen

100000

Ruim 100 duizend huishoudens hebben een zonnepanelensysteem aangeschaft via onze groepsaankopen.

950

Deelnemers besparen gemiddeld € 950 op de aanschaf van een systeem.

8.2

Onze groepsaankopen krijgen van de deelnemers gemiddeld een 8,2 als rapportcijfer.

Ook deelnemen aan een groepsaankoop zonnepanelen?

Bent u huiseigenaar, huurder of mkb-ondernemer? Dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor een groepsaankoop. Groepsaankopen worden georganiseerd met Vereniging Eigen Huis (Collectieve Inkoop Zonnepanelen). Bekijk of u kunt deelnemen aan een groepsaankoop zonnepanelen bij u in de buurt.