Collectief Woongemak

Via ons collectief helpen wij u om het woongemak in uw woning te vergroten. Door woonverbeteringen samen met andere inwoners van uw gemeente aan te schaffen krijgt u kwalitatieve producten tegen een gereduceerde prijs. En het lastige uitzoekwerk wordt voor u uit handen genomen. Op dit moment is er een Collectief Woongemak in Heerhugowaard.

Ga naar het Collectief Woongemak Nissewaard

Woonwensen veranderen

We wonen vaak lang in dezelfde woning. We raken gewend aan onze woonsituatie zonder erbij stil te staan of onze woning nog steeds aan onze woonwensen voldoet. Gemeenten hechten belang aan een veilige en prettige leefomgeving voor haar inwoners. Het Collectief Woongemak biedt een woonscan aan zodat u met een frisse blik naar uw woning kunt kijken. Na de scan krijgt u persoonlijke informatie over woonverbeteringen die in huis het woongemak kunnen vergroten.

Producten voor een hoog woongemak

Het woonadvies is gebaseerd op een selectie van veelvoorkomende woonverbeteringen. Voorbeelden van woonverbeteringen zijn: 

  • Slimme elektronica kan meer gemak uit uw woning halen. Zo ziet en spreekt u met een videobel bijvoorbeeld iedereen die bij u aanbelt. Waar u ook bent.
  • Modern sanitair kan in uw badkamer zonder grote verbouwing al snel voor extra comfort zorgen. Heeft u al eens een bidet wc-bril of inloopdouche overwogen?
  • Goede grip in uw woning is prettig voor nu en de dag van morgen. Zo geeft een antislip behandeling van de badkamervloer of een leuning net dat extra beetje stabiliteit.

Meedoen met het collectief

De gemeente brengt inwoners samen die interesse hebben in meer woongemak. U schrijft zich vrijblijvend in via het Collectief Woongemak van uw gemeente. Wij organiseren een veiling onder installateurs en u  ontvangt een aanbod van de installateur die het beste bod heeft uitgebracht. Vervolgens beslist u of u het aanbod accepteert.

iChoosr neemt u gedurende het hele proces van het collectief zoveel mogelijk werk uit handen. Onze website biedt objectieve en heldere informatie. De helpdesk van iChoosr staat van begin tot eind voor u klaar. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige woonverbeteringen tegen een scherpe prijs!

Op dit moment loopt er een collectief in Nissewaard.

Ook iets voor uw gemeente?

iChoosr ondersteunt gemeenten bij het organiseren van collectieve inkoopacties. Bent u benieuwd of het Collectief Woongemak van iChoosr ook interessant is voor uw gemeente?